Poslala som prispevok, ale nezobrazil sa mi. Tak snad nezopakujem rovnaku vec dvakrat.
Dana, ano, veda sa vyvija. Ale su poruchy, choroby a syndromy o ktorych, podla mojho nazoru, vedci vedia velmi malo. Jedine, co maju v rukach, su statistiky. Mnohokrat na chabej vzorke a mnohokrat nove statistiky vyvracaju tie predchadzajuce.
Porovnavat to s fajcenim, to snad nie... Mne je jasne, ze fajcenie nepotrebujem a ze nikotin v plucach narobi len zle. S tymto spanie s mamou v jednej posteli podla mna nema nic spolocne.
Samozrejme, ze sa nad statistikami zamyslim, aj ked ich asi budem brat trosku s rezervou. Ale urcite necham dieta spat na chrbte a budem dbat na to, aby sa neprehrialo a aby okolo seba nemalo vela zbytocnych veci a prikryvok... to ma logiku. Seba ale, s dovolenim, do tych zbytocnych veci nezaratam. Spolahnem sa na svoj instinkt a na to, ze rozumne pravidla dokazem dodrzat aj v spolocnej posteli, ak mi spolocne spanie bude vyhovovat.
Aby si pochopila, moje deti nespali so mnou v posteli. Len mensi, a az teraz, vo vyssom veku :-))
Ked boli mali, spali sami v postielke. Vedla nasej postele a sem tam som ich k sebe dala. Pretoze mi to takto vyhovuje. Ale ak niekto chce mat dieta vedla seba, nech si ho ma. Jednoducho neverim, ze to ma nejake riziko.
Předchozí