tak to pročítám, a ještě jeden argument proti spaní dětí v posteli s rodiči- když je dítě mezi rodiči v posteli má menší přísun vzduchu.Je to logické, dítě je v omezeném prostoru a tělo rodiče mu brání v dostatečném přívodu vzduchu. Někde jsem to četla. Já osobně bych děti do postele taky nebrala,ale je to volba rodičů. Ohledně toho chování- je to dilema a já to řešila taky- chovat nechovat. Ale určitě si už to malé mimčo zvykne, že ho po jídle někdo nosí a chová, a až poporostou a budou to vyžadovat obě???? Nejsem chobotnice a tak radši děti nechovám. Pomazlíme se s nima jindy při přebalování před a po koupání a tak. Ale když jsou nabaštěný, přebalený a mají čas na spaní tak je prostě nechovám, zazpívám jim a jdu pryč. Pro někoho drastické pro dvojčatové rodiče nezbytné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.