Ja sama maduhe mimčo to prvni jsem bohužel nekojila kvuli nemoci, tak jsem byla pevne rozhodnuta druhe kojit co nejdele, ale znov jsem narazila mela jsem popraskane bradavky maly byl u prsa v porodnici nepřetržite v postylce mx.15min.Mě se nenalili prsa mela jsem tudiš malo mlika sestřičky mi museli na noc donest odstřikane mličko jine mamči abych se aspon trochu vyspala a maly najedl. Po přichodu domu se mi maly dmital přisavat hned se pouštěl a přes veškere snah rady a ruzne postupy jsem začala přikrmovat UM a kojit co si vysaje ale moc toho neni.Ja jsem byla vystresovana že to nejde a to kojeni taky nepřida.Ale přes to všechno ve mě zustava pocit že jsemjako matka zklamala A při každem kojeni se mi derou slzy do oči, proto maminky kojte co to da je to to nejkrasnějši v živitě každe maminky. Martina a věčne hladovy Matysek
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.