Zní to strašně ale je to tak.Obě holky jsem rodila císařem.První holčinu jsem se strašně snažila kojit hned od začátku jako každá jiná mamina ale už v porodnici byl problém měla jsem strašné bolesti a bradavky prý nejsou přispůsobeny ke kojení tak nám dali ještě medůzku nebo jak to naz. že se mimi líp chytne a že se bolest postupně vytratí a že si zvyknu.Fakt jsem se snažila ale bolesti jsem měla horší a horší.Spotila jsem se zkroutili se mi palce u nohou bolestí kyž se mimi přisálo a měla jsem pocit že mi to tahá i z hlavy.Naštěstí to bylo asi jen měsíc pak jsem zjistila že nemám mléko protože malá pořád plakala a málo přibírala.Doktor říkal ať doma odstříkám a tam jen 10.Tak jsme nasadili Nutrilon.U druhé jsem si říkala to bude jiný to půjde a zase nic.Prsa jsem měla opět o 3čísla větší ale k ničemu.Začalo to nanovo.Teď jsem teda odmítla medůzu že si prsa zvyknou a bylo to ještě horší.Z bradavek se mi staly krvavě strupovité růžičky a když se mimi přisálo tak šlo nejdřív dost krve a pak něco malinko mléka a mě už jen tekly slzy a jen jsem říkala pořád dokola proč.Sestřičky mi malou vzaly na 24hod.jestli se to zlepší a prs co vypadal líp tak to po 24hod.bylo ještě horší.Jak doktor tak sestřičky doporučili přestat kojit a já pořád to zvládnu ani z porodnice nás nechtěli pustit musela jsem jít hned k naší doktorce aby věděla že jsme doma a že musim mít po ruce nutrilon.2měsíce jsem trpěla se strašnou bolestí a depresí když mimi otevře oči a bude chtít prso napapá se a pak stejně řve potom náhodou usne a zase a pořád dokola.Že nemám mléko jsem nakonec zjistila náhodou že jsem měla zvýšenou teplotu a prs nechtěla.Tak jsem odsála a zase 10 a druhá 20 to jsem už vzdala a hned jsme nasadili Nutrilon.Až když jsem holkám začala dávat Nutrilon tak jsem se začala cítitit jako máma.Kamarádka říkala že zapomenu až bude mladší rok na to trápení a řvaní a že si to pak povíme.Malé dnes rok už je a já pořád slyšim a vnímám tu vnitřní bolest a pláč a to pozor nejsem žádný ořezávátko přecitlivělí.Moje sestra má 2děti obě kojila rok.Občas jsem jí i záviděla že může kojit ale když to nejde tak to nejde.Každá to máme jinak.P.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.