| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kojení je někdy dřina

Zní to strašně ale je to tak.Obě holky jsem rodila císařem.První holčinu jsem se strašně snažila kojit hned od začátku jako každá jiná mamina ale už v porodnici byl problém měla jsem strašné bolesti a bradavky prý nejsou přispůsobeny ke kojení tak nám dali ještě medůzku nebo jak to naz. že se mimi líp chytne a že se bolest postupně vytratí a že si zvyknu.Fakt jsem se snažila ale bolesti jsem měla horší a horší.Spotila jsem se zkroutili se mi palce u nohou bolestí kyž se mimi přisálo a měla jsem pocit že mi to tahá i z hlavy.Naštěstí to bylo asi jen měsíc pak jsem zjistila že nemám mléko protože malá pořád plakala a málo přibírala.Doktor říkal ať doma odstříkám a tam jen 10.Tak jsme nasadili Nutrilon.U druhé jsem si říkala to bude jiný to půjde a zase nic.Prsa jsem měla opět o 3čísla větší ale k ničemu.Začalo to nanovo.Teď jsem teda odmítla medůzu že si prsa zvyknou a bylo to ještě horší.Z bradavek se mi staly krvavě strupovité růžičky a když se mimi přisálo tak šlo nejdřív dost krve a pak něco malinko mléka a mě už jen tekly slzy a jen jsem říkala pořád dokola proč.Sestřičky mi malou vzaly na 24hod.jestli se to zlepší a prs co vypadal líp tak to po 24hod.bylo ještě horší.Jak doktor tak sestřičky doporučili přestat kojit a já pořád to zvládnu ani z porodnice nás nechtěli pustit musela jsem jít hned k naší doktorce aby věděla že jsme doma a že musim mít po ruce nutrilon.2měsíce jsem trpěla se strašnou bolestí a depresí když mimi otevře oči a bude chtít prso napapá se a pak stejně řve potom náhodou usne a zase a pořád dokola.Že nemám mléko jsem nakonec zjistila náhodou že jsem měla zvýšenou teplotu a prs nechtěla.Tak jsem odsála a zase 10 a druhá 20 to jsem už vzdala a hned jsme nasadili Nutrilon.Až když jsem holkám začala dávat Nutrilon tak jsem se začala cítitit jako máma.Kamarádka říkala že zapomenu až bude mladší rok na to trápení a řvaní a že si to pak povíme.Malé dnes rok už je a já pořád slyšim a vnímám tu vnitřní bolest a pláč a to pozor nejsem žádný ořezávátko přecitlivělí.Moje sestra má 2děti obě kojila rok.Občas jsem jí i záviděla že může kojit ale když to nejde tak to nejde.Každá to máme jinak.P.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.