S tímt se da jen souhlasit. Taky to znám tchýně i moje matka mi pořád dookola opakuji u staršího syna, že bych měla přestat je prý už dost velký apod. Ale ja mu to nějak neumím odepřít.Když se na mě dívá těma svýma malýma očkama tak to nedokážu. A to ho kojím i 5x denně. Dokonce i naše dětská lékařka nad tím kroutí hlavou. Ale já počkám až mu to jednou přestane chutnat.Nejvtipnější argument, který slyším je že ten mladší musí strádat a měla bych mu dávat alespoň čaj. A přitom při narození měl 3,25kg a teď ve 4 měsících má 7,8kg :-) Tak určitě nestrádá. Myslím,že my mamky bychom mněly dát na náš mateřský instikt a to co po nás chtějí naše zlatíčka. A budou spokojeny obě strany. PS: Budu kojit tak dlouho dokud to budou o to mé děti stát. Ať si říká kdo chce co chce:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.