Rada bych také napsala své postřehy ohledně kojení. Když jsem šla před necelými třemi měsíci rodit tak jsem věděla že pokud to půjde a bude vše v pořádku chci kojit. Začátek nebyl jednoduchý, Míša se špatně přisávala alespoň první dva dny-kojila jsem v leže...až přišla sestřička a nabídla mi zkusit kojit v sedě a to nám s Michalkou velice vyhovobvalo takže když se mi začalo 3 den tvořit mléko už sála vělice pěkně. V šestinedělí jsem občas měla stavy kdy jsem si myslela že nemám mléko. že má malá málo:-) z omylu mě vyvedla dětská lékařka, když řekla že přibrala za 9 dní 450g:-) Uklidnila jsem se a nechávám to plynout. Budu kojit dokud bude Míša chtít....a myslím, že tak trošku z lenosti (jak říká jedna kamaráka) nemusím vyvařovat lahvičky.A je to príma, nepřekonatelný pocit.
Ale zase nemyslím, že je zločin, když někdo nekojí...pokud se vyzkoušelo vše a nejde to!!!! Tak proč trápit sebe být vynervovaná a zároveň nervovat i miminko!!!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.