Ahoj ZooZo! Moje řeč! Né že bych byla vyšinutá, ale ty nervy!! Kojení mi nešlo, kojila jsem i hodinu a Honzík byl pořád hladový. Používala jsem kloboučky na kojení(vpáčené bradavky) ta bolest při sáni byla dost velká, děcko vysílené, hladové a ani jeden vyspaný. Jen jsem brečela a brečela. V 8 týdnech jsem přidala Nutrilon a ta pohoda!! S radostí jsem sterilizovala lahvičky. Jen to svědomí, že upírám dítěti to jediné správné a nej... Teď mám druhé mimčo od 3 týdnů na flašce a žádné výčitky. Už vím, že když nekojím tak to neznamená že jsem špatná matka. O tom to není. Každopádně závidím těm co kojí a když říkají, že to je nejkrásnější doba tak jim věřím. Já už to po třetí nezkusím, ti dva mi stačí:-))) ale ZooZo třeba to podruhé bude v pohodě, přeju Ti to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.