| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kojení je někdy dřina

Ahoj Verčo,

WHO doporučuje kojit 2 roky a déle, takže tvoje dětská lékařka i rodina nejspíš trpí předsudky. Mému synovi budou taky dva a kojíme 3x denně. Zatím to na odstavení nevypadá, počkám, až bude sám chtít přestat. Starší syn se sám odstavil v 16 měsících a když mu byly 2, tak jsem si říkala, že už by mi asi připadalo divné ho kojit. S tím mladším dvouletým mi to divné nepřijde. Dříve jsem si říkala, že budu kojit tak dva roky a pak se pokusím ho dostavit, teď mám hranici někde kolem tří. Uvidíme, jak to dopadne.

Obdivuju tě, že zvládáš kojit dvě děti, ten starší to určitě taky ještě potřebuje, zvlášť, když vidí bráchu. Určitě by žárlil, kdybys ho teď odmítla kojit. Třeba se bude chtít odstavit až s bráchou.

Štěpka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.