Ahoj Ivano!!!
To opravdu nemyslíš vážně s tím přísunem vzduchu.... Náš starší syn ( 7/03) spí sám v pokojíčku a když je mu v noci smutno tak přijde a spí s námi a nepozoruji,že by měl nedostatek vzduchu :-o .A taky nemam dvojcata,ale děti blízko sebe narozené,rozdíl 18měsíců a mohu říci.Že je nakrmím oba ( kojením )a dám si je přes polodne ( někdy i večer,záleží jak jsou v pohodě) k sobě do postele a počkám než usnou.Přiznám se,že taky někdy usnu s nimi. A je to paráda.Nemyslím si, že bych je rozmazlovala. Určitě budou v budoucnosti vyrovnanější, alespoň doufám.Budou vědet,že máma je tu vždy pro ně. Strarší když je potřeba( jsem s nimi sama, muž na služebce apod. ) tak usne v pohodě sám po přečtení pohádky a mladší taky. Tak je vidět, že občasné spaní s rodiči jim nijak neškodí. A nám to náramně vyhovuje.Hlavně já se citím báječně když je mám vedle sebe. A manželský život máme v pohodě, kdyby jsi měla nějaký další argument proč nespat s rodiči. A nosit dítě určitě taky ničemu nevadí,vždyť je můžeš nosit na nejvýš rok či dva pak už je neuneseš. Tak o co jde ......??? :-)
Pa
Předchozí