Já naštěstí patřím k těm šťastnějším matkám. Jednu dceru jsem kojila plně 5 měsíců a pak do roku s příkrmem a druhou plně 6,5 měsíců a do 3 let s příkrmem..ale nebylo to taky jen tak. Naštěstí jsem měla kolem sebe pár lidiček co mi poradili a pomohli. Paní doktorka mě nutila už ve 3 týdnech k příkrmu, protože měla pocit, že dcera málo přibývá, naštěstí jsem dala na mateřský pud a na rady. Začla víc pít 4-6 litrů denně během kojení a večer při usnutí si jen představovala jak se mi plní prsy mlékem...výsledek..nestíhala jsem odstříkávat a za pár dní nevěděla co s mlékem. Během prvních 3 měsíců jsem měla 4 záněty v prsech..každou chvíli horečka a lihový obklad na prsách..i to se dá zvládnout a není to důvod přestat. Holky jsou už velké a je to už 3 roky co nekojím, od té doby jsem já sam apomohla (teda ony to tvrdí) 3 maminkám - jedna mi volala v noci, s lahví sunaru v ruce..ale zvládly jsme to chtělo to jen uklidnit a začít si věřit.
Držím Vám všem palce ať máte to štěstí co já. Odměnou za snahu a odříkání si (jídla, alkoholu, pohodlí že by malá byla někde na noc) mi je to že moje dcera měla prnví antibiotika v 6-ti letech a ta druhá vůbec.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.