Ja si teda spanie s dieťatkom užívam. Spala s nami najprv staršia Sonička, tá od 2,5 roka spí na veľkej posteli a teraz s nami spí naša mladšia 1,5 ročná Karolínka. Našťastie obidve nie sú veľké cestovateľky po posteli, len sa krásne ku mne túlia.ˇA čo sa týka priestoru na spanie, pri obidvoch som to vyriešila tak, že k manželskej posteli máme z mojej strany prirazenú postieľku bez bočnice. Takto vlastne dcérka spí v postieľke a zároveň s nami. Keď sa občas v noci prekotúľa až na moju posteľ, tak ju presuniem na jej postieľku a spíme pokojne ďalej. Takto nám to všetkým vyhovuje. Možno je to rozmaznávanie, ale ja chodím cez deň do práce a takto si trošku vynahradzujeme potrebu blízkosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.