Ahoj Pavli3!!! Mi to divné nepřijde.Můj syn jezdí na víkendy k babičce a je tam bez kojení v pohodě, ale když je doma tak to vyžaduje.Jí vše co má jíst ve svém věku a moc mu to chutná a jí s chutí.To mléko ode mně má jako nějaký zákusek a musíš uznat, že je lepší než kupovaný či doma dělaný.Byl dokonce 4 dny bez kojení když jsem byla v porodnici a taky v pohodě. Jde jen o to, že když mu chutná tak proč ne????A 99% nežárlí,že má brášku. Protože díky kojení cití,že ho mám stále ráda a nemusím mu to opakovat pořád dokola( i když to stejně dělám)a hlavně se necití odstrčení.Ale chápu, že to někomu může vadit.Ale my jsme v pohodě!!! A mladší pěkně přibírá asi díky tomu tučnějšímu mléku od strašího :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.