Ahoj Věro, Vaše články a příspěvky, které sem píšete jsou možná zajímavé, ale v mnohém pro nás nepřijatelné. Vy jste Američanka a s prominutím absolutně Vám nepřísluší soudit našeho Pionýra nebo jakoukoli jinou organizaci. Možná, že my Češi trpíme kapku ztrátou paměti, ale to je prostě náš rys a Vám amíkům do toho vůbec nic není. Jenom Vy a Váš przident si myslíte opak (viz Irák) a chtěli byste implementovat Vaše ideologie po celém světě. Co kdybyste příště napsala zajímavý článek a zdržela se jakýchkoli soudů. Mám pro Vás zajímavý poznatek při posledním MS v hokeji, které je pro nás Čechy asi tak důležitý jako pro Vás SUPER BOWL možná i víc, více lidí fandilo Rusům než Američanům. My Češi jsem taky kapku alergický na to, když nám někdo do něčeho pořád mluví. Já osobně bych třeba Rusům nefandila, jen popisuju situaci u nás abyste to pochopila. Takže nic ve zlým. Zdravím Pavla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.