Přidat odpověď
Ahoj holky,
nakukuju, a koukam, ze klábosíte, tak se přídam :O)
Lydushe, jukla jsem na vase fotecky :o) Zofinka je fakt fešanda ! :o) a libi se mi ta fotka, kde jste vsichni i s datem narozeni Zofky :o)
Jenom me trosku zarazilo - ze si davas na sve www fotky Zofinky nahaty :( mate albicko verejny a ja nevim - asi jsem prilis "opatrna" - ale byla jsem upozornena z okoli, ze si mam dat pozor na fotky nahatyho mimca na netu - ze se na tom "pasou" pedofilove a uchylaci. Takze jsem veskery nahaty fotky smazla (mala jsem jich tam z 500ks asi jen 5kousků bylo "natur" ... )
Tak to jen takove upozorneni :o)
Jinak Amalce uz jsou 2mesice, nejak to "utíká pod rukama" :o) Ale se tesim, az bude trosku "akční" a bude povídat a vubec se s ni nejak domluvim ...
Zofka je ted nejak "zlobivejsi" - dela naschvály a prosazuje si svou :( Jinak Amalku miluje - nejradej by se o ni starala sama ... z čehož já šílím :)
Jina jsem na Zofku zvedava ve skolce - od září nastupuje. Byli jsme se ve skolce podivat - tak byla uplne nadsena ... hned se hnala k hračkám /jako by jich mela doma málo :) a hned si je zkousela :o) /.
Jinak muzete juknout na http://rodina.cz/alnagoni - to jsou nase www
Předchozí