Recept na přesnídávku mám také jeden: ovoce podusíme (dá se použít asi jakékoli, i směsi), rozmixujeme a na zahuštění můžeme použít např. rýžovou, kukuřičnou nebo pohankovou kaši (bez mléka).
Přesnídávku není nutné sladit - pokud chcete sladší, je dobré použít např. banán. Pro větší dítě jsem už pak ovoce ani nedusila - ale to už asi ani není přesnídávka :)) Naplnila jsem skleničky a bez víček jsem je mrazila. Nevím jestli je to správné - spotřebovala jsem to tak do týdne, max. asi dvou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.