Ano to je jedna stránka věci, že sedmdesátá a osmdesátá léta se nedají srovnávat s padesátými. Já ale psala zejména o ideologii uvnitř tzv. turistických oddílů, které byli bývalé skautské a pak zase skautské. Nezasazovala jsem je do celospolečenského rámce z toho důvodu, že to by vydalo na dlouhou esej a chtěla jsem jen poukázat na to, že ideologizace v rámci takovýchto organizací není výsadou totalitních režimů. Srovnávání reálného socializmu se systémem tržního hospodářství, který tu máme nyní by bylo na delší diskuzi...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.