Je legrační, že tyto inzeráty již proběhly snad věemi "občanskými judy, černými ovcemi, klekánicemi" a podobnými pořady v TV a stále se najdou lidi, kteří na ně odpoví. Dost dobře nechápu. Mě zas už 3x volali z cestovních agentur, které mě přesvědčovaly, že jsem vyhrála zájezd, pro který si musím přijet osobně s manželem, pak by následovalo vymývání mozků :-) Přijeli jsme jednou a už u dveří nám bylo jasné o co jde tak jsme se otočili a odjeli. S tím mám teda větší problém. Zatím jsem na ně stále ještě slušná. Nevím co udělám příště až se v telefonu ozve "dobrý den, kolik vám je let jakou prefrujete odvolenou" a za týden "Dobrý den vyhrála jste"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.