Jsem rada, ze konecne nekdo ma odvahu priznat,ze kojeni vzdal.
Hysterie kojeni je vsudypritomna.
Ja kojit chtela, zkusila, neslo to, tak jsem dala malemu flasku a bylo po hladu.Ted je spokojeny, pekne spinka, je zdravy, usmevavy a ja...Pote, co jsem ukoncila kojeni, jsem se prestala trast zimou z unavy, nemam zachvaty hladu, citim se osvobozena od zodpovednosti stat se chodici mlekarnou, jedinym zdrojem portravy pro chlapecka a citim se znovu jako clovek. Navic lahev mu casto a s potesenim dava i tatinek a jsme vsichni spokojeni!!!
Takze devcata, netrapte se, kojeni ma i obrovske nevyhody a ten, kdo rika, ze je pohodlne??? ,je BLAZEN.
Jak jako pohodlne? Co tim mysli? Ze nemusim ohrivat vodu, sterilizovat?
Pripavit lahev s mlickem je mnohem pohodlnejsi, nez travit hodiny!- ano jsou to skutecne hodiny- v posteli, polovysvlecena s miminkem u prsu, ktere stejne za chvilku bude zase plakat hlady, zatimco kolem je porad plno prace a take krasne sviti slunce a laka k prochazce.Alespon u mne to tak bylo a verim ze i u mnohych dalsich z vas.
A co teprve VYZIVA kojici matky...ktera z kojicich matek ma cas si vyvarovat? Zadna, takze zase stres, ze nejime dostatecne, ze v mlece nebude dost zivin. Novopecena maminka ma tak jedine cas obstarat miminko a zvladnout zakladni veci v domacnosti.Nezvlada chodit na nakupy a denne si podstrojovat.Tak jak je to s tim pohodlnym kojenim ted? Hm? A kde je manzel, na toho jsme zapomneli, ten prece take potrebuje vyzehlit kosile a po praci tezko bude vyvarovat kojici matce (ani to treba neumi, i kdyby chtel).
Tak na zaver: drzte se holky s lahvema,ohrivejme, sterilizujme a usmivejme se na sva najedena a kulatoucka miminka a spokojene manzele..
Předchozí