| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kojení je někdy dřina

Jsem rada, ze konecne nekdo ma odvahu priznat,ze kojeni vzdal.
Hysterie kojeni je vsudypritomna.
Ja kojit chtela, zkusila, neslo to, tak jsem dala malemu flasku a bylo po hladu.Ted je spokojeny, pekne spinka, je zdravy, usmevavy a ja...Pote, co jsem ukoncila kojeni, jsem se prestala trast zimou z unavy, nemam zachvaty hladu, citim se osvobozena od zodpovednosti stat se chodici mlekarnou, jedinym zdrojem portravy pro chlapecka a citim se znovu jako clovek. Navic lahev mu casto a s potesenim dava i tatinek a jsme vsichni spokojeni!!!
Takze devcata, netrapte se, kojeni ma i obrovske nevyhody a ten, kdo rika, ze je pohodlne??? ,je BLAZEN.
Jak jako pohodlne? Co tim mysli? Ze nemusim ohrivat vodu, sterilizovat?
Pripavit lahev s mlickem je mnohem pohodlnejsi, nez travit hodiny!- ano jsou to skutecne hodiny- v posteli, polovysvlecena s miminkem u prsu, ktere stejne za chvilku bude zase plakat hlady, zatimco kolem je porad plno prace a take krasne sviti slunce a laka k prochazce.Alespon u mne to tak bylo a verim ze i u mnohych dalsich z vas.
A co teprve VYZIVA kojici matky...ktera z kojicich matek ma cas si vyvarovat? Zadna, takze zase stres, ze nejime dostatecne, ze v mlece nebude dost zivin. Novopecena maminka ma tak jedine cas obstarat miminko a zvladnout zakladni veci v domacnosti.Nezvlada chodit na nakupy a denne si podstrojovat.Tak jak je to s tim pohodlnym kojenim ted? Hm? A kde je manzel, na toho jsme zapomneli, ten prece take potrebuje vyzehlit kosile a po praci tezko bude vyvarovat kojici matce (ani to treba neumi, i kdyby chtel).
Tak na zaver: drzte se holky s lahvema,ohrivejme, sterilizujme a usmivejme se na sva najedena a kulatoucka miminka a spokojene manzele..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.