L+2 Neodsuzuju matky které nekojí jistě proto mají svůj důvod!!!!!!
Jen píšu svoje zkušenosti , že kojení pro mě není otročina....
Stejně tak já můžu napsat, že má dcera v noci hodiny nedumlá prso!!!! Když se ve čtyři ráno probudí na jediné noční kojení tak je behem 20min nakojená spokojená, uložím ji do postýlky a ona vklidu spí. Sama se pustí když je najedená!
Na večeři jsem také s kamarádkama byla...ani pro mě neskončil život tím že mám dítě , ale ani tím že ho kojím...!!! V sedm večer jí nakojím a vím že bude spát minimálně do 4 hodin do rána a pokud ne tak s určitostí vydží 3 hodiny...což na večeři a posezení stačí :-)))) Nehledě na to, že existuje lednice a v ní odstříkané mléko pokud vím, že někam jdu...., které tatínek nebo kdokoli může ohřát a dcerce nabídnout!
Toto je zase moje zkušenost :-)))))
Pokud Vám to vyhovuje nekojte , já Vás za to neodsuzuju!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.