Toť otázka,že?
Já myslím,že každého věc.
ale s něčím nesouhlasím, a s něčím nesouhlasím velmi.
Kojila jsem nepila jsem ani víno a ani černý čaj a ani kafe a věřte mi necejtila jsem se nějak omezená.(protože poslední 2věci jsem si dala maximálně 1x měsíčně= takže odepřít si je do 9.měsíců dítěte zas není takový problém).
Potom jsem nikdy neseděla hodinu a nekojila ani jedno z dětí protože vše zvládli do 10minut(jen jednou pil asi 20minut,ale byl odstaven a za 2hodiny znovu přiložen napil se za 10minut) a druhý savec pil jen 5minut a kynul fakt dobře.Kojila jsem oba 1,5roku asi plus něco málo měsíců.
\Chodila jsem ven a kojila i venku,na návštěvách,cestovali jsme tak i v autě a já nevím kde ještě. Dokonce i v jednom obchodě na židli.Fakt nevím kde bych asi tak ohřívala po 4hodinách courání venku láhev.
Doma jsem dělala všechno a dokonce jsem vařila.
Dokonce když jsem se vrátila s druhým synem,který pil fakt jen 5minut tak jsem vyhnala manžela do práce,protože na to,aby uvařil a pomohl nebyl potřeba.
V porodnici mi moc neporadili kojila jsem podle |Betinky a linky kojení a musím se přiznat,že první laktační krize mě zaskočila.Kdybych kojila jak mi řekli v porodnici skončím s lahvema a před tím 1hodinu s dítětem u prsa.Uřvaná,že mi to nejde,ale jela jsem jen podle toho co napsali 7/1998 a fakt to šlo.Jen jsem nic jinýho nedělala.
Moje sestra má vpáčené bradavky a jsem si jistá,že se přidá do řad nekojících a sunarových,ale co se dá dělat.
Předchozí