Nemusí ti být vůbec smutno,pro to mimčo jsi samozřejmě nejdůležitější ty ať kojíš nebo ne vůbec nic si z toho nedělj ty mu určitě dáš tu lásku i bez kojení. Já mám tři děti kojení mi nešlo ani při prvním mimču byla to holka a když jsem vyděla jak po měsíci pláče hlady vykašlala jsem se na kojení a šla koupit sunar ještě, že jsem tak udělala holka za týden přibrala jen pět deka a kdybych jí mučila tím že bude kojená určitě by mi zhubla a to by mě trál pilo víc.Pak jsem měla dvojčata a dopadlo to úplně stejně a vůbec jsem to neřešila krmit jsem je musela jen já proto že to cítili už jako malinký že jsem to já.Tak se prosím netrap vyrostli jiný vyroste i to tvoje i bez kojení s tvojí plnou láskou a ta je nejdůležitěšjí dnes se dělá jen obrovský haló kvůli kojení ,ale ono to tak vůbec není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.