ZupiP,
tak to ja ohrivam mliko naprosto s klidnym svedomim. Dela to tak kazdy (alespon v UK). Pokud bych byla tak uzkostliva a verila kazdemu "neprokazanemu" clanku, tak bych asi zustala zit nekde v chatrci uprostred lesa, bez elektriny (nebezpecna, muze zabit), bez telefonu (muze mi neco udelat s mym mozkem), bez svetla a zarivek (skodi), neudu jist balene potraviny (jsou v nich prezervativa), nebudu jist zeleninu, kterou si nevypestuji sama (buh vi, co v ni je), nebudu mit lednicku, nebudu mit pracku, nebudu mit ustredni topeni,..... moje deti se narodily v 21. stoleti, a uchranit od vseho je bohuzel, nebo bohudik nemohu. Takze i mikrovlnou troubu na prihrivani klidne pouziji.
Holkam jsou ted 4 roky, jsou naprosto zdrave, jsou bez alergii, nejsou ani tluste ani hubene, vidi , slysi dobre, naposledy mely teplotu pred 2 ma lety, za 1,5 nezameskaly ani jeden den ve skolce...a abych zvedla naladu dalsim nekojicim matkam, nekojila jsem.
Ja samozrejme souhlasim s tim, ze je pro dite ve vetsine pripadech lepsi, aby byly kojene. Ale prosim z mirou. Mne pri slove "laktacni liga" prebiha mraz po zadech. Prijdou mi trochu jako fanatici, kteri "zblbnou" maminky natolik, ze ty proste chteji kojit za kazdou cenu, i kdyz evidentne jiz prechazeji hranice (viz. clanek) a mnohdy ublizuji diteti.
Laktacni lize se ovsem velmi dobre take dari dostat do deprsi maminky, ktere nejsou az tak zblble a maji soudny rozum z uznaji, kdy je vhodne prestat, nebo ty maminky, ktere proste nemohou nemaji mliko, nebo deti proste kojit nejde , nesaji.
Předchozí