| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kojení je někdy dřina

Brawen,

ja si prave myslim, ze laktacni liga s tim heslem "kazda zena muze kojit" ztraci velkou duveryhodost u mnoha lidi. Protoze a) neni pravda ze 100% zen muze kojit b) neberou ohled, jestli je to pro dite zdrave c) neberou ohled jestli je to pro matku zdrave

Priklay ze zivota:
Jedna moje kamaradka pod heslem, kazda matka muze kojit a je to to nejlepsi ,co mohu svemu diteti dat kojila, i za cenu toho, ze mela permanentne masticidy a temer permanentne antibiotika. Kojila velmi dobre, temer do 3 let jeho zivota. Vysledek. Jeji chlapec skoncil ve 4 letech uplne bez zubu, antibiotika mu je proste sezrala. Musel jit na operaci, kde mu pod narkozou nejakum zpusobem zpevnovali a dratovali pusinku, aby udrzely dasne tam kde maji byt, dokud mu nenarostou druhe zuby. Nehlede na to, nez mu narostlym, tak byl asi 3 roky na kasickach, spatne mluvil (sislal) no a dokazete si predstavit, co s tim mel za problemy ve skole. Kde byla laktacni liga, ktera by rekla a maminko DOST?!

Priklad druhy:
Jedna moje znama kojila, za kazdou cenu. Dite velmi brzo zacalo ukazovat nasledky nedostatku zeleza. Bylo ji doporuceno prejit alespon castecne na umele mliko, ve kterem je zelezo pridano - neudelala, dite skoncilo v nemocnici, malem ji umrelo.

Pripad treti ja:(uz jsem to tu jednou psala)
Jedno dvojce proste nesaje. A nesaje , a nesaje (upozornuji, ze ne neschopnosti maminky; prvni dvojce salo jako dive). Maminka konci po druhem zanetu doma sama, v horeckach takovych, ze si nemuze dojit ani na zachod, natoz k telefonu. Deti obe breci hlady, maminka v horeckach a bolestech neni schopna jim dat najist? Co by mi asi tak laktacni liga doporucila? Moje sestra, ktera nastesti za mnou prisla, okamzite vystartovala koupit lahve a mliko a se slovy, ze jsem uplna "krava" dala detem najist, a me zavolala doktora (dobre to dopadlo pro vsechny. Druhe dvojce ke konecne najedlo. Prvni dvojce si mlaskalo jako driv a bylo mu uplne jedno, co pije, hlavne ze se naji, maminka se uzdravila)

Obecne zname pripady:
Matky kuracky kojit mmohou, ale snad by radsi kojit ani nemely.
Matky alkoholicky take kojit mohou, ale ....
A co matky na drogach...take kojit mohou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.