| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kojení je někdy dřina

Branwen, presne popisujes duvody, proc bych NEKTERE laktacni poradkyne nakopala nekam.....pravidelne me jejich "podpora" kojeni nadzvedava ze zidle. Kvuli jedne takove krave moje dite malem skoncilo na kapackach: ja jsem si stala porad za nazorem, ze kojeni nejak pujde - zfanatizovana uzasnou propagandou. Dite hublo a Dr. v nemocnici mi rekl, ze pokud mu nedam IHNED lahev, tak do 3 dnu jsem s nim v nemocnici znova a na KAPACKACH!!!!!!!!!!!!!
Mam take jednu uzasnou brozuru, kde se popisuji techniky kojeni a zbytek cca 50 strankove brozury je o tom, jak je UZASNE KOJIT. Jen jedna jedina veta je o tom, ze cca 3-5% matek kojit proste nemuze. Ctes-li tuto knihu v tehu, tak onu vetu prehlednes, neb je negativni a ty si to nepripoustis. O to horsi je potom realita.
MMCH - jsem take alergik a u meho ditete se dosud alergie neprojevila - tuk, tuk....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.