Také mám "skvělou zkušenost"- a to jsem si myslela, že já obezřetná nenaletím:-(
Práce na vedlejšák- vhodné hlavně pro důchodce a maminky na MD. Sešla jsem se s velice seriózním pánem- fakt působil normálním dojmem - i jeho projev!-který mi vysvětlil, že pro jejich firmu Euroregistr, která se zabývá aktivním vyhledáváním lepších pracovních nabídek pro své registrované partnery, budu sepisovat registrační formuláře nových zájemců v okolí svého bydliště- fakt promakaný "podnikatelský záměr", zodpovězené otázky...Já budu mít pár stovek z každé uzavřené smlouvy. Takže žádné do očí bijící horentní příjmy, ale fakt co udělám, budu mít. O přísun zájemců se nemusím bát, firma jen dá kontakt na mně a minimálně tři, čtyři smlouvy měsíčně jsou jisté. Fajn, každý litránek dobrý- to by mohlo vyjít-prima, mám práci...Ha ha, po dvou měsících volám, co se děje, zatím nikdo- no, víte, ono se musí ve vašem okrese nejdřív zjistit a zmapovat nabídka na trhu práce...jistě v nejbližší době....vyčkejte. Je to už rok, mobil je zrušen, volat můžu tak akorát z okna, jaká jsem nána a jak byl převezen i můj obezřetný manžel, ekonom, který kývl - ano, vypadá to solidně- celý ten podnikatelský záměr - zaplať pánovi za svou registraci do systému a registraci jako obchodní zástupce, zvýhodněnou cenu 1000,-Kč. Možná se vám to zdá malá částka, ale na MD je i tohle dost a jestli pán objel během týdne x lidí, jistě si vydělal.
No, jestli si myslí, že to necháme plavat, tak se plete- manžel je od rány :-)Aspoň se pojedeme podívat do Kolína, kde bydlí. Asi najdeme prd, ale pro klid duše...
Tak bacha na Euroregistr....
Předchozí