psala jsem již dříve příspěvek, také jsem nekojila. A stejně jako ty jsem se stala obětí všeobecného fanatismu o důležitosti kojení. Když byly dítěti 2 měsíce, byla jsem ve stejné depresi. Dneska je klukovi 13 měsíců: absolutně zdravé dítě (ťuky ťuky), 11 kilogramů, alergie žádná, sílu jako dřevorubec (nedávno mě odsunul i s trojsedačkou), samostatných 15 kroků přesně v 11 měsících - od té doby lítá jako čert... Za rok si vůbec nevzpomeneš na to, že ses trápila kvůli nekojení. Máš před sebou krásné měsíce :-)))). Kdyby ti to pomohlo, pošlu ti fotku svého nekojeného syna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.