Cha cha!!! Dost, ale pochybuju, že by některá máma nechla kojení, kvůli figuře. To je naprostý nesmysl. Není totiž lepší odtučňovací kůra než plné kojení. Pokud tedy jíš normálně a nepřecpáváš se (jako že když kojím tak musím víc jíst).
Z porodnice jsem šla se 70 kg a během kojení jsem přibrala dalších 13 kg, aniž bych se přecpávala... jedla jsem normálně. Nehubne se kojením. Hubne se stresem, nočním vstáváním, nošením a houpáním dítěte... syn spal od narození celou noc, chovat ani houpat jsme ho nemuseli a já při plném kojení tloustla jako prase. Takže asi tak. :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.