Je to velmi zajímavá diskuse...
I já mám své zkušenosti s domácími pracemi. V roce 1998 jsem odpověděla na inzerát, nabízející prodej zboží. Myslím si, že jsem udělala dobře. Prodávala jsem různé potřeby pro domácnost, kuchyňské potřeby atd. Měla jsem provize z prodaného zboží. Nebyla to nějaká závratná částka - asi 1500 měsíčně. Skončila jsem letos v únoru, protože je hodně tržnic, vietnamců..... Ale byla jsem spokojená. S tím pánem jsem v kontaktu doposud, když něco chci nebo má zajímavého, dá mi vědět.
Taky jsme s manželem roznášeli letáky. Bylo to sice náročné na chození, někdy i časově a byli jsme kontrolovaní. Cena byla od 0,15hal. za kus, měsíčně jsme si vydělali společně i 4000,--
Obě práce byly samozřejmě se smlouvou - dohoda o provedení práce.
Ale samozřejmě jsem i naletěla na popisovanou firmu BESSY - zaslala jsem poplatek 150,-- kč. Odpověděla jsem i firmě OBS, ale ten první startovací balíček jsem neobjednala. Naštěstí. I když už je to asi rok, dodnes mi chodí emaily....
Přestože mám dvě maturity, jsem zdravotně postižená a můžu vykonávat pouze administrativní činnost. Práce v Moravskoslezském kraji je nedostatek, tak taky nevím jak dál.....
Asi sociálka ..... Když může živit ty kteří dělat nechtějí, tak proč by nemohla živit ty kteří dělat nemohou....
Předchozí