Přidat odpověď
Ahojky,
no Káje byl téměř rok (11 měsíců). Spala normálně ve spacím pytli (ten co se dává do postýlek - ruce venku) a pod sebou měla molitan, aby jí bylo teplo od země. Oblečení měla přiměřené, na první noc jsem jí dala bodíčko a punčocháče a přes to overal a měla ještě přes ten pytel deku, ale bylo jí moc horko. Tak pak spala jen v tom overálku a dekou jsem jí přikrývala až když jsem šla spát já. To se většinou vzbudila, protože celý kemp ztichnul (do té doby tam byl rámus - povídání, zpívání, kytary), tak jsem jí nakojila, přikryla (protože k ránu je větší zima) a spala zas až do rána. Pro Elišku plánuju vzít do stanu takovou tu tašku z kočárku, protože mám strach, abychom jí nezalehly. Máme jen takový ten malý stan pro 2-3 osoby (iglů) a budu tam spát já s Kájou a Eliškou, tak aby měla svůj prostor. Tak uvidíme. Budu potom informovat. Stanování s Kájou v necelých 2 letech už byl úplný klídek a letos jede mimo jiné taky sama pod stan s babičkou a dědou (a ještě asi 20 lidma z rodiny :o) Pravidelná rodinná dovča.
Pa, pa :o)
Předchozí