Milý cukříku-Sugar. Stačí se podívat na prezidenta Bushe. Myslí si, že se může všude do všeho montovat. Ale to je jiná věc. Jasně, každý člověk je jiný, někdo je hodný, někdo zlý, chápu, nejsem pitomá. Nebudu opakovat to, co jsem psala minule. Každý má jiný názor, klidně mne ukamenuj.
Já jsem Ameriku měla moc ráda, když jsem byla v pubertě, chtěla jsem do Ameriky odjet, bydlet tam. Příroda je nádherná, ale už jsem od svéhu snu ustoupila. Když čtu, jaké věci se Am. dějí, nestíhám. Desetileté děti po sobě ve školce střílí, čtyřleté děti se místo hraní učí historii.
To, že 30 let kouříš a pak zažaluješ firmu a několik milionů za to, že Ti zkazili zdraví.
Můžeme se o tomhle bavit ještě hodně dlouho. Každý má svůj názor a nikdo neustoupí a vlastně je to dobře.
Mmch-já zeměpis miluju, vím, kde Iova leží, ale-zkuste se nějakého Amíka zeptat, kde leží třeba Čína, jaké je hlavní město kterého státu. Všichni znají jen Jágra a tím končí. :-(
Nechci nikoho urazit, je to každého věc, co si myslí. Tohle si myslím já. Američané jsou namyšlení, ví, že jsou z nejmocnějšího státu světa a VĚDÍ O TOM.
Předchozí