| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kojení je někdy dřina

Jsem ráda, že jste vydrželi a takhle dobře to dopadlo. Mám tři děti a s kojením jsem si hodně vytrpěla při tom prvním. Nevydržela jsem. Kluk Péťa se narodil o měsíc dřív. Měl 2.700g a 46 cm, většinu dne prospal, někdy nešel vzbudit ani na kojení. Když jsme šli domů neměl ani porodní váhu, měl 2.460g, dostala jsem za úkol každě tři hodiny ho vzbudit a kojit, byl to boj. Tahat se mu moc nechtělo, dával přednost spánku. Přibýval pomalu. Porodní váhy dosáhl po 16 dnech. V 21 dnech měl 2.700g a v šesti týdnech 3.150g. Všude bylo, že se má kojit, že je to pro miminko to nejlepší aby bylo zdravé atd. Čím víc jsem se snažila, tím mi bylo hůř, začala jsem slábnout, motala se mi hlava, probrečela jsem spoustu dní, a tak jsem šla ke svému doktorovi co dál. Péťovi byli 4 měsíce. Doktor řekl, že PéŤa se potebje pořádně najíst a já pořádně se uklidnit, protože máma, která se sice snaží kojit, ale pak omdlívá je vlastně k ničemu. Poslal nás do lékárny pro umělou výživu. Péťa dostal lahvičk a za chvíli dohnal ostatní děti. Do dnes nevím kde jsem udělala chybu, spousta lidí říkala dej mu láhev svět se nezboří a nezbořil. dnes je Péťovi 9 let. Druhou mám holčinu, Marušku, tu jsem kojila bez potíží do dvou let, dnes je jí 6 let. Teď mám třetí, taky holku - Zuzku, má 5 měsíců a kojíme bez potíží. Nevím jak je to s tím, že kojené děti jsou zdravější, ale u nás to neplatí, zdravější je Péťa než Maruška. Nevím co bych dělala dnes, kdyby Zuzanka měla potíže s kojením, možná, že bych se sobecky rozhodla pro tu láhev, protože ten stres při Péťovi byl na mě moc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.