teda gratuluju k pohodovému porodu. Má to někdo kliku. Já rodila v Plzni na Slovanech a byla jsem spokojená.Sice můj porod nebyl tak růžový ale všichni byli fajn. Jinak ale můžu říct, že jsem byla ráda když mi děti přinesli až dýl a na rooming jsem šla až za tři dny- byli jsme na pokoji tři mamky a pět dětí, kromě mě tam byla ještě jedna dvojčatová. A můžu říct, že jsem jako prvorodička každou chvíli loudila nějaké informace od maminky už zkušené. Ale co musím říct, přesně ty samé potíže s jídlem. Měli jsme sice výběr,ale klidně nám nabídli hrachovku nebo květák. A ten Česmílek byl taky....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.