Ohledně té jizvy, já jsem sice rodila 2x přirozeně, ale byla jsem na pokoji s maminkama po císaři a vždy, když byla vizita, tak pan doktor říkával - tak maminky prosím ukažte mi zelený úsměv :)). Jinak mnoho maminek mě zase závidělo tak rychlé průběhy obou porodů. Oba dohromady trvaly od prvních kontrakcí zhruba tak 5 - 6 hod. A to jsem obě holky rodila koncem pánevním a tak se na mě chodili sestřičky a doktoři dívat jak na nějakého exota. Jinak jsem měla opravdu velké problémy s kojením. Kamarádkám jsem vždycky říkala, že jim klidně odrodím, když mě naoplátku nakojí děti :)). Ale to je už jiné téma. Všem nastávajícím maminkám přeju ať si porod opravdu hezky užijí. Je to nezapomenutelný zážitek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.