Před 14 dny jsem kupovala v lékárně na předpis pro sebe Zodac (40 tablet) a pro syna Zyrtec (50 tablet). Sezona nám skončí do 2 týdnů, tak proč bych neposkytla 2 tabletky tchýni, když si ho zapomene vzít sebou na dovolenou, nebo kamarádce, která ho bude potřebovat pro dítě. Mě 2 tablety nezabijí a proč kupovat balení po 7-mi tabletách (mimochodem netušila jsem, že se dá koupit tak malé balení), když ho celé před datem spotřeby nedopotřebují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.