No, ja jsem mela podobne pozadavky a po studiu internetu, obchazeni veletrhu a obchodu a diskusich s x majiteli kocarku jsem dosla k nazoru, ze takova kombinace za rozumnou cenu (predstavovala jsem si max 10000,-) neexistuje. Proste mi prijdou vzdycky jako divne kompromisy mezi hlubokym a sportakem.
Ja jsem koupila hluboky CAM (slevneny z 8000,- na 3900,-), ktery hodlam pouzivat cca 6-7 mesicu, protoze:
-je lehoucky a krasne skladny (mam Micru a kombinaci bych do ni nenarvala ani nahodou, sportovni "nastavba" se neda od podvozku oddelat), takhle soupnu podvozek do kufru a korbicku dovnitr...
- je prostorny (mam TP 31.8., tudiz pulrocni dite do nej budu davat ve fusaku, nektere tasky kombinaci mi svou "velikosti" prijdou vylozene smesne a min. do pul roku by mimco kvuli pateri nemelo spat v "rovnem" sportaku)
- nafukovaci kola, poradny kos, je drncaci (dalsi nevyhoda kombinaci) a ma polohovaci zada
- jde na nej nasadit autosedacka
no a pak koupime kvalitni odlehceny sportak... stejne mi vetsina prodavacek rekla, ze si stejne maminky casem dojdou koupit poradny sportak, ktery je skladny a vhodny pro MHD:o) nebo prejdou rovnou na kvalitni golface a na sportak z kombinace tudiz ani nedojde....
tak tohle je me reseni, uvidime, jak budu spokojena:o) myslim, ze vzhledem k mym zakladnim pozadavkum, tj. skladny do maleho auta a prostorny pro podzimnatko, asi jedine mozne
Předchozí