| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak vybrat kočárek?

Maximální spokojenost. Mám Natalii. Zalíbila se mi hned na první pohled. I na staršího syna jsem měla kombinaci, mě to tak vyhovovalo i tenkrát. Stál nás s pláštěnkou a taškou 6.500Kč. Máme ho od listopadu 2004. Taška na mimi perfekt, vešel se tam i fusak. Totéž teď, když už malý sedí, jednoduchá manipulace, přestavitelná rukojeť - já moc nepoužívám. Oceňuji kšíry, které jsou součástí a v místě ramínek jsou vyztužená, takže netlačí. Síťované větrání skvělé. Jak už se tu ale psalo, dostupnost košíku je špatná. Lépe přístupný je teď, když Vítek sedí. To ale u mimi nejde, navíc je tam vložená taška. Nákup jsem ukládala tak, že větší kusy jsem dávala rovnou do košíku a menší do tašky a do košíku. Když ale jezdíš na větší nákupy autem a pak nakupuješ jen menší, tak to jde. Po 4 měsících nás zlobily brzdy. Nevím, jak to popsat. Brzdy tam zapadají do takového ozubeného kolečka. Brzděním to bylo opotřebované, takže pak brzda svrnkala do těch ozubených koleček při jízdě. Nepříjemné zvukově i pro mimi. Reklamovali jsme, opraveno za týden, bez řečí, vyměnily brzdy a ta kolečka na obou stranách a dali tam ozubená kolečka menší. Myslím, že se to stává častěji a víc lidem. Jinak vejde se nám i do auta, sice musíme sundat kolečka, ale máme opravdu malý kufr. Nedám na něj dopustit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.