Taky bych ráda přidala svou zkušenost s Deltimem Skippy. Koupila jsem ho letos v lednu za 5000,- protože doprodávali loňské barvy potahů.
Jsem městská matka, která převážně jezdí MHD. Kočárek se mi se svou váhu 18 kg stal noční můrou, manipulace v MHD je s ním naprosto šílená a při zvedání občas funí a statní chlapi, a to je moje mimi zatím malinké.
Kočárek má dobré pružení což jsme ocenili při návštěvách na venkově, dobře se s ním jezdí i na polních cestách a nerozhází ho ani kořeny, což ale jak jsem zjistila později trojkolku taky ne.
Brzdy jsem reklamovala asi po měsíci provozu, kočárek se mi zabržděný rozjížděl, byly opraveny a od té doby jsem kočár téměř nepoužila takže nevím. Od kamarádek jsem slyšela, že slabinou Deltimu jsou kromě váhy právě brzdy. Věřte, že je děs, když zabrzdíte před domem na vrcholu kopečku kočárek a chystáte se usednout na lavičku a kočár se začne rozjíždět z kopce.
Košík u kočárku je bytelný a prostorný, to zase u tříkolek postrádám.
Takže já bych do města už znovu Deltim určitě nekoupila, ale myslím, že pokud žijete na vsi a radosti MHD se vás netýkají, tak to je celkem ucházející kočár za přijatelnou cenu.
Předchozí