Přidávám svoji zkušenost s kočárkem Chicco tech air 4. Mám ho již rok a jsem s ním maximálně spokojená. S korbičkou od narození, teď úplně odstrojen ale stále naprosto vyhovující funguje do dnes. Snad jediná vada je že nemá přehazovací rukojeť. Ale na to jsem si celkem zvykla. Kočárek je velmi vhodný do "těžkého" :) terénu. Lze na něj dát autosedačku chicco 0+. Potah lze kompletně vyprat.
Pokud máte nějaký dotaz klidně to hrňte na email:).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.