Taky pridam par postrehu. Na male mimi jsme poridili v roce 2003 sportak Quinny Fashion trojkolku (bez otocneho kolecka-tenkrat se jeste nedelalo). Spokojenost velika, meli jsme letni mimi a vozili ho v tasce s pevnym dnem, ktera nam pak poslouzila v zime uz bez pevneho dna neco jako fusak. Kocarek nebyl absolutne setreny a ted ac je nepouzivany a slozeny v komore tak vypada velmi dobre. Zhruba v roce jsme poridili lehke a skladne mestske golfky Inglesina Espresso a ty nam slouzi dodnes a opet velka spokojenost. Jsou velmi lehke - do tramvaje vynesu v pohode sama jeste ted, soucasti je zatepleny nanoznik, plastenka a velky nakupni kos. Ovladani skvele. Jedina nevyhoda jsou nepolohovaci nozicky a nepolozitelnost do roviny, takze pro spici starsi deti nic moc.
Kdybych ted kupovala kocarky znovu opet bych sla do kvalitniho sportaku a opet do Quinny. Ac na Jane trojkolkach je vyhodou vaha tak mi na nich vadi nemoznosti otoceni korby. Mozna vam to neprijde, ale v zime jsme jezdily vyhradne v proti smeru a taky dcera na me cca do roku proste chtela videt :-)
Co se tyka prehazovaci rukojeti tak tu vetsinou "drazsi" kocarky nemaji z duvodu "poruseni" konstrukce kocarku.
Ted me majitelky techto kocarku nekamenujte...:-)
Dalsi + je nasazeni kvalitni autosedacky MaxiCosi Citi nebo Cabrio. Idealni na mensi popojizdky, nakupy apod. Tuto moznost ma i Jane, ale tam me u jejich autosedacek 2x nepresvedcili bezp.testy. Takze ja vybirat znovu kupuju Quinny XL Comfort a pote kvalitni golfky asi by zvitezili kvuli spani a pokud bych je chtela pouzivat driv nez v roce Inglesina Zippy. Ted jeste planujeme zakoupit zalozni golfky Quinny Zapp - dcera hodne chodi sama a toto je nejlehci varianta pro bolave nozky + do budoucna skvely podvozek pro autosedacky MaxiCosi. A pokud bych vybirala pouze ocima tak se mi moc libi kocarky Mutsy - ctyrkolky s predni otocnou napravou.
Jeste bych dodala, ze na podruhe bych ke sportaku rovnou poridila korbicku Dreami ac si nemuzu tasku s pevnym dnem vynachvalit a cenove stoji taska petinu ceny korbicky. Tak stastnou ruku pri vyberu a hlavne spokojene vozici se deticky!
Předchozí