Mám Copart Comfort (kombinace) už tři roky. Když jsme ho vybírali, tak dost velkým kritériem byla velikost lůžka. Zdálo se mi, že tehdy to byl jeden z největších (nevím jak dnes, ale mám dojem, že většina kočárků je dost krátká). Dcera na něm jezdila od narození (červen) skoro rok v ležící poloze (měla zakázáno sedět). Bez problémů se tam vešla a to není žádný drobek.
Jedinou (snad) nevýhodou kočárku může pro někoho být vyšší hmotnost a širší rozchod. My jsme ho ale nepotřebovali vozit MHD a nemáme v domě výtah. Na druhé straně se mi zdá, že je tím pádem velice velice stabilní. Jinak má snad všechny plusy: polohovací výškově nastavitelná rukojeť, brzdy na obou stranách, docela prostorný košík s dobrým přístupem, nafukovací dobře odpružená kola, v boudě větrací síť, fusaková taška na mimi s pevným dnem, potah je lehce impregnovaný, vůbec nezměnil barvu. Má nánožník s límcem proti větru, rozepíná se zipem z obou stran a je dost velký/dlouhý. Dcera s ním jezdila ještě v zimě (2,5 - 2 3/4 roku); měřila cca 93 cm a při sezení měla pěkně opřené nohy a zakryté dokola nánožníkem. Kočár se vešel i do krátké Felicie, ale museli jsme sundat kolečka.
Předchozí