Michaelo moc a moc ti gratuluju, vzpominam si presne, jake jsem pred rokem mela pocity, kdyz mi na UTZ ukazali totez. Mela jsem plno planu typu - pribrat jen max deset kilo, prece tim, ze cekam dite neprestavam byt zena, co se chce libit, zaroven jsem se stale bala o to, aby vse dopadlo dobre, vnucovala se na genetiku a 3D ultrazvuky, pro to, abych vedela co to bude jsem v listopadu jela z Prahy az do Brna, kde meli cas nejdriv, planovala co nejbezpecnejsi porod....No nakonec se synek narodil dle vlastniho uvazeni o 14 dnu driv, ja behem tehu pribrala nepozorovane 19kg, z nich mi zustalo navic jeste 8 a pritom jsem ta nejstastnejsi maminka s temer ctyrmesicnim zdravym chlapeckem, manzel me miluje i s mymi kily a povislymi prsy, celulitidou na zadku atd. a ja si nakonec pripadam i krasna. Hlavni je pro mne zdravi nas vsech, to ostatni uz se nejak vyresi.
Preju ti krasne a pohodove tehotenstvi,uzivej si ho plnymi dousky a nenech si do toho od nikoho moc mluvit - sama nejlip budes vedet, co jeste zvladnes a co uz ne. A dej vedet, co se narodi:-)))
Předchozí