Moje zkušenost je naprosto jiná. Měli jsme kočárek z Polska. Máme blízko Náchoda chalupu a tak bylo poměrně jednoduché koupit kočárek tam. Je to trojkombinace, přehazovací rukojeť, taška s pevnými zády, brzdy jen na jedné straně, integrovaná pláštěnka, nafukovací kola. S fusakem a taškou stál cca 6500 Kč. Měl jakýsi polský atest, záruční list jsem měla také. Za celou dobu s ním nebyl jediný problém, jen za tři roky mírně vyšisoval. Dal se rozebrat a vyprat. Velmi jsem ocenila velký nákupní koš, integrovanou pláštěnku a to, že byl velmi prostorný. Neměl sice zabudované kšíry, ale náš kluk v tom stejně nechtěl být, neuspěli jsme ani s normáními kšíry. Kočárek byl výborný i na in-line brusle. Za tu cenu byl opravdu super. Nikdy se nepřeklopil, byl velmi stabilní a do auta jsem ho složila bez problémů - hlavně když už byl jako sporťák. Mohu ho vřele doporučit. Oproti např. Inglesině stojí polovic. Jediné, co mohu vytknout z konstrukčního hlediska je zvedání opěrky sedačky, to musel manžel opravovat. Kdo nejde jen po značce za každou cenu, tak doporučiji, ať se podívá i po jiných výrobcích. Polské kočárky se dají sehnat i v Čechách.
Předchozí