Pro naše první dítě jsme před 8 lety na jaře koupili trojkombinaci a v zimě jsem tam dítě ve fusaku stěží nacpala,vanička byla maličká,profukovala,rukojeť nebyla ani nastavitelná ani přehazovací.Když jsme kočárek předělali na sporťák,bouda byla nízko,lůžko krátké a tvrdé,kočárek bez nánožníku.
Pro tyto zkušenosti jsme si pro druhé dítě pořídili lehce ojetý hluboký kočárek /zn.Steggi/a byla jsem moc spokojená.Kočárek byl lehký,dobře odružený,prostorný,měl nastavitelnou rukojeť.Vnitřek světle žlutý, takže bílé saténové peřinky,mimi v zavinovačce - prostě paráda.Ani v zimě žádný problém - fusák,deka, i na sněhu jel dobře.
Kočárek jsme prodali a koupili /opět ojetý/ sporťák /zn.B&B/a zase spokojenost.Kočárek měl 4 velká nafukovací terénní kola,takže velice stabilní,výborný na procházky,do přírody,jakákoliv nerovnost nebo sníh - žádný problém.Lůžko dostatečně dlouhé,poloha leh-sed,pohohování nožiček,prostorný-takže dobrý i na spaní,5-ti bod.pásy,velký koš a taky teplý nánožník.Ocenila jsem i přehazovací výškově nast.rukojeť.Jednu výtku bych měla a to hmotnost,zvlášť když jsem šla za kočárkem těžce se vyjíždělo na chodník a zatáčelo.
Teď má dítko 2 roky,chce chodit i samo a tak se poohlížím po nějakém lehkém a skladném kočárku, /prozatím mám staré malinké golfky bez boudy a polohování/ který by byl i na zimu.Byla jsem v Polsku,a moc se mi tam líbily golfky Bambi Cavalletto /viz.www.bambi.com.pl/spacerowe.htm/ - váha 9kg,polohování až do lehu,dlouhé lůžko,velký teplý nánožník,potah se dá celý sundat a vyprat,silná konstrukce,okýnko v boudě,pláštěnka - vše za 2.300,-.Ale když tady čtu o kočárcích právě z Polska mám obavy,jestli bude funkční.Tak bych se chtěla zeptat,jestli máte nějaké zkušenosti s BAMBI.Děkuji
Předchozí