Ahoj Lucko,
já jsem golfky Tako koupila podle vzhledu (vypadaly dobře a moc jsem chtěla červeno-béžové) a také byl se mnou zrovna manžel a byl pro a ochoten je hned vzít, hlavně proto, abych ho už víc netahala po obchodech a vlastně byly i celkem levné( 3150,-). A také měli pro mě velmi důležitou věc - spojenou rukojeť. V té době (asi před rokem) jsem o značce Tako ještě nic nevěděla, ba ani, že jsou to Poláci. Ani na netu jsem nic nenašla:-( Hned při první jízdě jsem začala být zklamaná, moc dobře se s nima nejezdilo (hlavně na obrubníky, ale to jsem byla ochotná přejít, protože mi bylo jasné, že to bude náročnější než se sporťákem), byly dost těžké a špatně se za nimi šlo, ale to je taky vada u hodně golfek, doma jsem zjistila, že mám vytlačené díry v kolečkách (jela jsem pouze po asfaltu!!) a vlastně i ta rukojeť byla nepříjemná (tvrdá a jak byla půlená, tak dobře nezapadala do sebe, ale to bych vyřešila nějakým potahem). Co bylo nejhorší, to bylo bohužel skládání, což u golfek je dost důležité. Šlo to ztuha a ve složení to stejně zabralo hromadu místa:-( A neměli žádnou pojistku proti rozložení, což je také velice nepraktické. No propadl u mě na celé čáře, ale to jsem nemohla před manželem přiznat ;o) Dopadlo to tak, že nám ukradli auto a ty golfky jsem měla v něm:-( Pak jsem si pořídila Hauck shopper a jsem velice spokojená!!! Nejsou to klasické golfky, ale lehoučký, i složený (na placku) zabere málo místa, malá se v něm vyspí a košík nádhera! Vlastně jsem zapoměla zkritizovat košík na tom Taku, taky byl dost malý. A ty suché zipy na boudě jsem nikdy nepochopila na co vlastně jsou:o) Když to shrnu, tak jsem ráda, že jsem o něj přišla ( i když to auto je mi hodně líto). Takže nedoporučuji!!
Předchozí