Skvělý článek - škoda, že nevyšel před pár týdny. Výběr kočárku pro mě totiž byl noční můrou a pořád jsem se nedokázala zorientovat - tolik značek, tolik funkcí, tolik cenových relací..... Nakonec jsem přeci jen dospěla k názoru, že bych chtěla, aby kočárek splňoval nejlépe všechna uvedená kritéria v článku. Když jsem však za manželem přišla s rozpočtem 24.000 Kč na hluboký kočárek Mutsy či Bébé Comfort, moc jsem neuspěla. Měla jsem však štěstí a sehnala skoro nový prostorný hluboký kočárek Mutsy Joey v bazaru za 9.500 Kč včetně aretovacího podvozku Urbanrider, nafukovacích terénních koleček, nákupního košíku, adaptérů na autosedačku, polohovacího madýlka,otočného drždadla, zimního fusaku, pláštěnky a tašky - to vše v hodnotě cca. 22.000 Kč. Návštěva bazarů se tedy někdy vyplatí! Vejde se mi do auta i do výtahu, jedinou nevýhodou se zdá býti jeho váha 10 kg podvozek + 5,5 kg korbička asi není zrovna nejlehčí na trhu. Vzhledem k tomu, že jsem však ještě v očekávání a mám termín 1.8., kočárek jsem zatím nevyzkoušela. Uvítám proto, dáte-li mi vědět vaše zkušenosti a rady s tímto kočárkem.
Díky moc.
Předchozí