| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak vybrat kočárek?

Ahoj,
my máme Patron Fenix F4 a prozatím spokojenost.
Váha - firma udává 14,5 kg, denně ho nosím do 1. patra a jde to (s dítětem a všemi nezbytnostmi to je nyní přes 20 kg)
Kolečka - velká dušová, v terénu se mi zatím osvědčila (lesní cesty i město) a vydržela.
Typ kočárku - je to sporťák s možností úpravy na hluboký. Do sportovní sedačky sklopené do vodorovna se vkládá uzavíratelná taška ("víko" tašky je na zipy plně odepínatelné), přes kterou se přetahuje nánožník - to je trochu nepraktické - pro každou manipulaci s dítětem musíte nánožník sundat a někam odložit. S jarním miminkem jsem ho používala jen ze začátku, pak jsem jezdila jenom se zavřenou taškou. Jako sporťák do terénu si ho zatím nemůžu vynachválit. Dcerka zatím jezdí v "nesportovním" sportáku - záda jsou sklopená do vodorovna a část pod nožičky je naopak zvednutá úplně nahoru, kočár je tedy ze všech stran uzavřený a nemůže mi někudy vyjet. Kšíry jsou pětibodové.
Trochu problematické jsou rozměry kočárku - rozchod kol má asi 67 cm, tudíž panelákové minivýtahy mi jsou zapovězené. Taky se nevejde do jakéhokoli auta - ve složeném stavu se tak tak vejde do Felicie a obávám se, že do menších aut jedině rozložený na prvočinitele.
Na kočárek lze dokoupit adaptér pro autosedačku - máme, ale moc ho nevyužíváme. Autosedačku dáváme rovnou kočáru - v obchodech, kde takhle jezdíme, je terén rovný a bez překážek:-))
Potah - sundavatelný a pratelný. Zatím mi nijak nevyšisoval, ani se nežmolkuje, netrhá apod. Škoda, že firma nenabízí všechny barevné kombinace pro všechny typy kočárů. Takhle je výběr poněkud chudý.
Košík - velký s nosností 5kg, ale úplně nepraktický - je zavěšený těsně pod kočárem, takže dostat do něj předměty běžné spotřeby je záležitost pouze pro osoby s velkou fantazií či prostorovou představivostí.
Rukojeť - nepřehazovací, výškově polohovatelná.
Brzdy - Z těch jsem zklamaná. U jednoho kola se mi po měsíci ohnul trn brzdy a od té doby brzdím "našišato".
I přes uvedené chyby mi kočárek zatím vyhovuje a zatím bych si nekoupila jiný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.