Ahoj Moniko myslim,ze by sis mela miminko nechat uz proto,ze si byla dvakrat na interupci mohlo by se ti stat,ze uz by si nemusela mit nikdy deti a to by si pak byla hodne nestastna.Ja jsem take odjela do Ameriky a nasla jsem si tu skveleho partnera a po skoro 2 letech jsme chteli miminko a bohuzel jsem behem jednoho roka 2 krat potratila a dala by jsem nevim co za to mim miminko.Musim rict,ze ted do tretice po skoro rocni pauze jsem opet tehotna a jsem moc stastna a udelala bych pro mimco vse na svete.Moje sestra mela dite v 18letech a je dnes stastna,ze si ho nechala.A ty mas krasnych 24 let a usmalo se na tebe stesti co nema mnoho zen ,cekas dite ,tak si ho nechej budes jednou moc stastna ,ze ho mas!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.