Klaro, nasa stvorkolieskova trojkolka Teutonia (vpredu su spojene 2 kolieska v strede) zvykne zatacat, ked je zle nafukana. Naozaj zatial vzdy stacilo dofukat. Inak sa som prave nadsena tou stabilitou - ked je dobre nafukana, tak sa da tlacit aj bruchom, zatial, co dieta troni v satke.
Navyse na trojkolke nemoze byt z bezpecnostnych dovodov prehazdovacia rukovet, ludia s nou zvyknu inlinovat. Ale aspon na nasom kociku sa da prehodit cele korbicka.
S vytahom ... na nasom sa daju skopit riadidla a to som ho vzdy vopchala do mini vytahu pre 3 osoby, tak neviem ....
Nas uplne dostala firma
Teutonia, ked sme tento rok znovu kupovali podobny kocik pre moju sestru. Maju kopec vylepseni (uplne najvaic ma dojako, ze kablik k rucnej brzde je vedeny po vnutornej strane konstrukcie, jednu uchytku na tento kablik som uz zneskodnila (na nasom je este zvonku), no ked clovek niekam narazi, tak niektore casti -- podotykam nepodstatne --- nevydrzia), navyse nam predavac bez mihnutia oka daroval nahradne umelohmotne istenie na zadne kolieska - chcela som hned rezervne pre sestru, svoje som totiz dost rychlo stratila, tym, ze som s nim v kuse niekde narazala. Uplny vrchol bol, ked sa manzel pytal predavaca (v DE), ci si mozme kupit nahradnu rucku, lebo guma na nasej sa pouzivanim trochu pokrutila (inlinujeme s nim). Predavac skonstatoval, ze nam ju samozrejme zadarmo vymenia (a to sme nas kocik nekupili ani v tom obchode!!!), vraj tato guma nie je az taka pevna, lebo vyrobca chce, aby splnala nejake ekologicke standarty :-)) No Teutonia je sice dost draha, ale uz by som si nikdy iny kocik nekupila!