Teda to mi připomíná pořekadlo : ..." mít trpaslíka, tak ti vyroste" - prostě smůla až na půdu.Jinak výtahy na sídlištích si pamatuju - máme sice 2 - jeden malý pro 3 lidi - tam se vejde kočár jen s vypětím všech sil - sklopená rukojeť u kočáru + 1 osoba s dítkem na ruce má problém zavřít druhé dveře, ale jde to a druhý velký. Ale stalose, že byly oba rozbité a musela jsem do 10.patra pěšky - kočár,10kg dítě,fusak,nákup - prostě byla z toho 3 dny migréna jak hrom.Když podruhé nejel ani jeden výtah, zamkla jsem kočár k topení v kočárkárně v přízemí - bylo mi ukradené,kdyby ho někdo ukradl - zdraví je přednější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.