Nejlepší srovnání si uděláš,když půjdeš do obchodu, kde mají co nejvíc značek,postavíš si vybrané kočárky vedle sebe a pak už jen koukáš, skládáš, polohuješ...
Já jsem takhle volila mezi Inglesinou Zippy Rain,Peg Peregem a Chicco trekking.Peg Perego jsem tehdy /asi před rokem/ vyloučila, ale dnes už si nevybavím důvod. Doma mám tedy Inglesinu a Chicco a kdybych měla volit jen jeden, brala bych raději Chicco. Má širší i delší lehací plochu,lepší odpružení koleček, větší nánožník /ale nedá se zase připnout k boudičce/, má lépe nastavitelné rukojeti a s boudou se dá pohybovat.
Zippy je o něco málo lehčí, skutečně se dá složit jednou rukou a má šikovnější pláštěnku.
To je vcelku objektivní zjištění, protože používám oba kočárky. Další věc je spíše subjektivní- myslím, že Chicco má kvalitnější potah. U Zippy mám odřený vnitřek boudy,potah je tam jakoby polámaný.
A pro zvídavé - dva v podstatě stejné kočárky mám z toho důvodu, že jezdím pořád autem /škola, školka, fotbal, basket.../ a abych nemusela pořád skládat a nakládat, tak mám jeden kočár v autě "na furt".
ještě mě napadá, že Zippy je celkově menší a proto je skladnější do auta.Já jezdím s náklaďákem, takže je mi to jedno, ale v menším kufru by mohlo být Chicco problém.
Šťastnou ruku při výběru!
Předchozí